Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Denny Caknan Sampek Tuwek, Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Denny Cak Nan Sampek Tuwek, Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Denny Caknan Sampek Tuwek, Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno
YouTube/Denny Caknan
chord kunci gitar dan lirik lagu sampek tuwek denny caknan 

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Denny Cak Nan Sampek Tuwek :

G
Seneng - seneng bareng
C
susah - susah bareng
Am
nyanding sliramu
D
sayang sliramu

Bm
wes tak angen - angen
Em
we bakal dadi jodohku
Am
wes tak angen - angen
D
kowe dadi pilihanku

G
tenang, rasah sepangeng tenang,
C
aku wes seneng
Am
Rene...rangkulen aku
D
tak nggo sangu turuku

Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar
Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno,
D
awak'e dewe wes dadi siji

Reff :

                  D/F#
sampek tuwek
                      Em          D
we ra bakal tak culno...
C
masio wes ra wancine
D
sayang - sayangan neng kene

Bm
siji - siji ne wong
                   Em
seng gawe ayem'e ati

Am
gawe urepku
D                                G
seneng, mesem saben bengi

Musik : 
G D/F# Em
G D/F# Em
huuuu.... uwoooo....

C
wes tak angen - angen
D
we bakal dadi jodohku

*Kembali ke Atas

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji Denny Caknan (SKA Version)

Editor: Aji Bramastra
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved