Chord Lagu

Chord Kunci Gitar & Lirik Cah Kerjo - Pendhoza: Lungaku Ra Keget Cidro, Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo

Chord Kunci Gitar dan Lirik Cah Kerjo - Pendhoza: Lungaku Ra Keget Cidro, Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo

TRIBUNSOLO.COM- Chord Kunci Gitar dan Lirik Cah Kerjo - Pendhoza

Intro: C G Am Em F C G

C
bebasan nunggu
G
mongso rendeng
Am Em
anggonku le ngenteni kowe
F C F G
wis ono sesasi,genep dino iki
.
C G
mas yen pancen tresnoku iki
Am Em
mbok anggep ra ono gunane
F C F G
aku ra kuciwo,lan aku ra loro
.
C G
dek lungaku ra keget cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F C
tak jaluk kowe ojo
G
keloro-lorooo
.
REFF:
C G
mas tresnoku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine
F C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo
.
F G
kowe rasah sok mutusi
Em Am
aku ra neng endi-endi
F G
aku lungo among
C
golek rejeki
.
Rapp:
C
pangapurane awakku
C
ra tau nyanding sliramu
G
mergo tuntutan kerjoku
G
nganti ora nduwe wektu
Am
wektu kanggo ngancani ugo
Em
ngeterke nyanyi
F
dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
C
senajan abot kanggomu,nanging kuatno atimu
G
wes dadi kahanan
G
aku lungo adoh paran
G
ora bakal golek lan,nyanding wedokan liyan
.
RAPP
C

ojo keloro loro,lungaku ra netes cidro
G
opo maneh ati mikir aku wes ora tresno
Am
ya mung kowe sing
Am
tansah ono neng njero dodo
Em
ra ono tresno liyo
Em
mergo aku tansah setyo
F
kudu percoyo ,tresnoku iki mung siji kowe
C
wani sumpah mati ,neng ati ra ono liyane
G
janjiku tak buktekne
G
ora mung ono lambe
G
tunggunen baliku
G
bebrayan tekan sak lawase
.
C
anggonku ngabari yo mung lewat bbm man
G
kadang sinyal angel
G
marai dadi penghalang
Am
ning yo kudu sabar,ora usah nggo nesunan
Em
mergo tresno kui ,mestine akeh pacoban
F
sing tak jaluk kowe ,ojo nganti ilang roso
C
senajan aku kerep,gawe gelo lan kuciwo
G
jembarno atimu sak ,jembare laut samudro
G
kowe kudu ngerti,yen aku iki mung cah kerjo
.
C G
mas,yen pancen kuwi karepmu
Am Em
aku yo mung tansah biso nunggu
F C G
tak kuatne atiku tanpo sliramu
C G
mas nadyan kowe lungo kerjo
Am Em
sing tak jaluk kowe tetep setyo
F C
ojo nganti kegodho wanito liyo
F G C
sabaro aku yo mung cah kerjo

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Ryantono Puji Santoso
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved