Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Sewu Siji - Didi Kempot: Aduh Romo Ibu Ngapuranen Aku

Chord Kunci Gitar dan Lirik Sewu Siji - Didi Kempot: Aduh Romo Ibu Ngapuranen Aku

TRIBUNSOLO.COM- Chord Kunci Gitar dan Lirik Sewu Siji

Intro : C Em F G C C Em F G C G

C Em
Aduh romo ibu ngapuranen aku
F C
Yen ono salah lan luputku
F Em Am
Yak rumangsani aku nduweni doso
F D G
Nganti saiki isih kroso neng dodo
.
C Em
Rino wengi ra lali tansah ndedongo
F C
Memuji marang kang Kuoso
F Em Am
Mugi enggal entuk paring pangapuro
F G C
Urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

Intro : Am F G
.
C F C
Ngendi ono anak wani marang wong tuo
C D G
Yen ngerti ono sewu siji sing wani
C F C
Ngendi ono anak lali marang wong tuo
C D G
Yen nganti ono sewu siji sing lali
.
F
Suargo ning ndonyo
C G Am
Ono sukune wong tuo
G
Wong Kang tuhu suci
C
Gedhe ganjarane

Chord Kunci Gitar dan Lirik Elegi Esok Pagi - Ebiet G. Ade: Izinkanlah Aku Rindu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Mendingan - Steven and Coconut Treez, Ucapannya Senang

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Ryantono Puji Santoso
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved