Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Kependem Tresno - Guyon Waton : Ora Bakal Ilang Tresnoku Dinggo Kowe

Chord Kunci Gitar dan Lirik Kependem Tresno - Guyon Waton : Ora Bakal Ilang Tresnoku Dinggo Kowe

Chord Kunci Gitar dan Lirik Kependem Tresno - Guyon Waton : Ora Bakal Ilang Tresnoku Dinggo Kowe
tribun wow
Chord GuyonWaton 

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Kependem Tresno
.
Intro: G C D G
.
G D
Cubo rungokno
Em D
Nyanyian iki
C G
Nyeritakke tresno
Am D
Seng kependem ono neng dodo
G D
Kudu kepiye
Em D
Aku mesti piye
C G
Yen pancen dalane
Am D G
Uripku iki kudu koyo ngene
.
Musik: G C D G
.
G D
Cubo rungokno
Em D
Nyanyian iki
C G
Nyeritakke tresno
Am D
Seng kependem ono neng dodo
G D
Kudu kepiye
Em D
Aku mesti piye
C G
Yen pancen dalane
Am D G
Uripku iki kudu koyo ngene
.
Em
Senajan kowe
Bm
Wes karo liyane
C
Nanging tresnoku ro kowe
D
Ora iso tak lalekke
.
Reff:
C
Ora bakal ilang
D Em
Tresnoku di nggo kowe
Am
Wes tak tutup
D G
Atiku dinggo liyane
C
Mergo kowe
D Em
Seng paleng tak tresnani
Am
Senajan tresno iki
D G
Mung kependem ning ati
.
Musik: C D Em C D Em C D Em C D G G D
.
G D
Cubo rungokno
Em D
Nyanyian iki
C G
Nyeritakke tresno
Am D
Seng kependem ono neng dodo
G D
Kudu kepiye
Em D
Aku mesti piye
C G
Yen pancen dalane
Am D G
Uripku iki kudu koyo ngene
.
Em
Senajan kowe
Bm
Wes karo liyane
C
Nanging tresnoku ro kowe
D
Ora iso tak lalekke
.
Reff:
C
Ora bakal ilang
D Em
Tresnoku di nggo kowe
Am
Wes tak tutup
D G
Atiku dinggo liyane
C
Mergo kowe
D Em
Seng paleng tak tresnani
Am
Senajan tresno iki
D G
Mung kependem ning ati
.
C
Ora bakal ilang
D Em
Tresnoku di nggo kowe
Am
Wes tak tutup
D G
Atiku dinggo liyane
C
Mergo kowe
D Em
Seng paleng tak tresnani
Am
Senajan tresno iki
D G
Mung kependem ning ati
Am
Senajan tresno iki
D G
Mung kependem ning ati

Chord Kunci Gitar dan Lirik Karena Kamu Cuma Satu - Naif : Janganlah Kau Berpaling Dariku

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Bayang - Khai Bahar, Tembang Populer dari Malaysia

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Ryantono Puji Santoso
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved