Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Aku Ora Dolan - Didi Kempot : Rekoso Golek Pangan

Chord Kunci Gitar dan Lirik Aku Ora Dolan - Didi Kempot : Rekoso Golek Pangan

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Aku Ora Dolan
.
Intro : Am E Dm Am E Am
.
Am Em
Ketutup  lawange tresnamu
Dm Am
Kelingan wong sing ono neng atimu
F Dm
Rasane remuk jroning uripku
E Am
Ajur mumur koyo pari ketutu
.
Musik: E Am 
.
Am Em
Tekaku nyunggi roso tresno
Dm Am
Nyidam kangen suwene wis pirang warso
F Dm
Nyatane aku mung nemu gelo
E Am
Tego tenan kowe seneng karo sopo
.
Reff:
C G F
Lungaku ora dolan
C G
Rekoso golek pangan
C G F
Lungaku kanggo kowe
C G
Rekoso tak sanggane
(Am)
Kanggo kowe
.
Musik : Am Em Dm Am F Dm E Am
.
Am Em
Tekaku nyunggi roso tresno
Dm Am
Nyidam kangen suwene wis pirang warso
F Dm
Nyatane aku mung nemu gelo
E Am
Tego tenan kowe seneng karo sopo
.
Reff:
C G F
Lungaku ora dolan
C G
Rekoso golek pangan
C G F
Lungaku kanggo kowe
C G
Rekoso tak sanggane
.
C G F
Lungaku ora dolan
C G
Rekoso golek pangan
C G F
Lungaku kanggo kowe
C G
Rekoso tak sanggane
(Am)
Kanggo kowe 
.
Am G F C
Aku lungo ora dolan
Am G F C
Aku lungo golek pangan
.
(C) G F
Lungaku ora dolan
C G
Rekoso golek pangan
C G F
Lungaku kanggo kowe
C G
Rekoso tak sanggane
Am
Kanggo kowe

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Ryantono Puji Santoso
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved