Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Kapusan Janji - Didi Kempot : Lungamu Gawe Gelo

Chord Kunci Gitar dan Lirik Kapusan Janji - Didi Kempot : Lungamu Gawe Gelo

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Kapusan Janji
.
INTRO: G Am D G Am Bm Am D G
.
G
wangine kembang tresno
Am
kari tilangsing
D
ning ngopo kowe cidro
G
lali janjine
.
Am
lungamu gawe gelo
Bm
nyikso atiku loro
C
aku wong isih urip
D
mbok anggep wis tanpo nyowo
.
G
ning ngopo ono tresno
Am
yen kudu pisah
D
sewengi aku seneng
G
seprene susah
.
Am
tresnamu uwis ilang
Bm
garing kegowo angin
C
yen ngerti koyo ngene
D
kenal kowe ora pengen
.
G Bm
larane ati iki
Em D
nganti kapan ora ngerti
C Am
seprene ra ono wong
D
sing nambani
.
G Bm
larane ati iki
Em D
nganti kapan ora ngerti
C Am
marine yen kowe teko
D
ngugemi janjimu
.
Musik: G Bm C G Am D G Em Am D G
.
G
ning ngopo ono tresno
Am
yen kudu pisah
D
sewengi aku seneng
G
seprene susah
.
Am
tresnamu uwis ilang
Bm
garing kegowo angin
C
yen ngerti koyo ngene
D
kenal kowe ora pengen
.
G Bm
larane ati iki
Em D
nganti kapan ora ngerti
C Am
seprene ra ono wong
D
sing nambani
.
G Bm
larane ati iki
Em D
nganti kapan ora ngerti
C Am
marine yen kowe teko
D
ngugemi janjimu
.
G Bm
larane ati iki
Em D
nganti kapan ora ngerti
C Am
seprene ra ono wong
D
sing nambani
.
G Bm
larane ati iki
Em D
nganti kapan ora ngerti
C Am
marine yen kowe teko
D
ngugemi janjimu
.
Musik: G Bm Em D C D G G

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Ryantono Puji Santoso
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved