Chord Lagu

Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot : Bebasan Koyo Ngenteni

Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot : Bebasan Koyo Ngenteni

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji

Intro : C Em F C Dm Am Dm G C G
.
C Em Am
bebasan koyo ngenteni
F G C
udaning mongso ketigo
F G
snajan mung sedelok
C Am
ora dadi ngopo
Dm G
penting biso ngademke ati ouow woo
.
C Em Am
semono ugo rasane atiku
F G C
mung tansah nunggu tekamu
F G C Am
ra kroso setahun kowe ninggal aku
Dm G C
kangen kangene atiku

Musik : Dm G C

Reff:
Em Am
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
F G C
kowe janji lungo ra ono sewulan
Em Am
nanging saiki wis luweh ing janji
F G C
nyatane kowe ora bali - bali

Dm G C Am
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Dm G C
biyen aku ngeterke kowe
Dm G C Am
ning pelabuhan semarang kene
Dm G C
aku tansah ngenteni kowe
.
Musik: C Am Dm G C G
.
C Em Am
semono ugo rasane atiku
F G C
mung tansah nunggu tekamu
F G C Am
ra kroso setahun kowe ninggal aku
Dm G C
kangen kangene atiku
.
Musik : Dm G C

Reff:
Em Am
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
F G C
kowe janji lungo ra ono sewulan
Em Am
nanging saiki wis luweh ing janji
F G C
nyatane kowe ora bali - bali
.
Dm G C Am
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Dm G C
biyen aku ngeterke kowe
Dm G C Am
ning pelabuhan semarang kene
Dm G C
aku tansah ngenteni kowe
.
C Em Am
bebasan koyo ngenteni
F G C
udaning mongso ketigo
F G C Am
ra kroso setahun kowe ninggal aku
Dm G C
kangen kangene atiku. (*)

Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Arloji - Maudy Ayunda : Berdetak Terus Tanpa Henti

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu 11 Januari - Gigi : Naluri Berkata Engkaulah Milikku

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Ryantono Puji Santoso
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved