Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Gandolane Ati (OST Yowis Ben) - Bayu Skak, Pertama Ngesawang Paras mu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Gandolane Ati (OST Yowis Ben) - Bayu Skak, Pertama Ngesawang Paras mu

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Gandolane Ati (OST Yowis Ben)
.
Intro: C B F
.
C B F

Pertama ngesawang Paras mu
C B F
Gemerlap neng njero atiku
C B F
Tibo tresno tanpo ragu
Dm G
Aku langsung sayah marang awakmu
.
C
Tak goleki
F
Nembe ketemu saiki
Am
Ra ngapusi
F
Koe gandolane ati
.
C
Tresno kangen dadi siji
F
Aku ndungo rino wengi
Am
Janji bakal Tak lakoni
.
Dm E F
Satenane aku Sayang awakmu
Dm F G
Raono seng liyo kuwi sumpahku
.
G C
Tak goleki
F
Nembe ketemu saiki
Am
Ra ngapusi
F
Koe gandolane ati
G
Tak playoni
F
Nganti setengah mati
Am
Ra ngapusi
F
Pancen koe gandolane ati
D G
Gandolane ati
D
Tak goleki
G
Nembe ketemu saiki
Bm
Ra ngapusi
G A D
Pancen Kowe gandolane ati
.
G C
Tak goleki
F
Nembe ketemu saiki
Am
Ra ngapusi
F
Koe gandolane ati
G
Tak playoni
F
Nganti setengah mati
Am
Ra ngapusi
F
Pancen koe gandolane ati

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Ryantono Puji Santoso
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved