Breaking News:

Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Kalah Cepet - Via Vallen: Telat Ngomong Tresno

Chord Kunci Gitar dan Lirik Kalah Cepet - Via Vallen: Telat Ngomong Tresno

Editor: Ryantono Puji Santoso

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Kalah Cepet
.
C G
Sepet ning pinggir embong
Am Em
Kalah cepet di saut uwong
F C F G
Telat ngomong tresno Cintamu di gondol wong liyo
C G Am Em
Nelongso rasane Sing tak tresno ono sing nduwe
F C F G C
Nyapo tresno tak pendem Yen wes getun sambat kalih sinten
.
C G Am Em F C F G C G Am Em F C F G C
.
C Am
Abote nyonggo tresno Mung di simpen neng njero dodo
F C G
Ungkap tresno rasane bimbang Amung bantal tak sayang sayang
.
C Am
Suwi yen tresno kowe Jebul wes ono sing nduwe
F C G C
Ora ngiro lan terbayang Kalah cepet tresnomu ilang
.
Am
tresno tak terbalas rasane loro
G
mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
tiwas kowe tak gowo mimpi Mergo kependem ning ati
E
nganti batal tak sayang sayang Jebul tresnamu di gondhol ilang
.
C G
Sepet ning pinggir embong
Am Em
Kalah cepet di saut uwong
F C F G
Telat ngomong tresno Cintamu di gondol wong liyo
C G Am Em
Nelongso rasane Sing tak tresno ono sing nduwe
F C F G C
Nyapo tresno tak pendem Yen wes getun sambat kalih sinten
.
C G Am Em F C F G C G Am Em F C F G C
.
C
Abote nyonggo tresno
Am
Mung di simpen neng njero dodo
F C
Ungkap tresno rasane bimbang
G
Amung bantal tak sayang sayang
C
Suwi yen tresno kowe
Am
Jebul wes ono sing nduwe
F C
Ora ngiro lan terbayang
G C
Kalah cepet tresnomu ilang
.
Am
tresno tak terbalas rasane loro
G
mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
tiwas kowe tak gowo mimpi Mergo kependem ning ati
E
nganti batal tak sayang sayang Jebul tresnamu di gondhol ilang
.
C G
Sepet ning pinggir embong
Am Em
Kalah cepet di saut uwong
F C F G
Telat ngomong tresno Cintamu di gondol wong liyo
C G Am Em
Nelongso rasane Sing tak tresno ono sing nduwe
F C F G C
Nyapo tresno tak pendem Yen wes getun sambat kalih sinten
.
C G
Sepet ning pinggir embong
Am Em
Kalah cepet di saut uwong
F C F G
Telat ngomong tresno Cintamu di gondol wong liyo
C G Am Em
Nelongso rasane Sing tak tresno ono sing nduwe
F C F G C
Nyapo tresno tak pendem Yen wes getun sambat kalih sinten

Chord Kunci Gitar & Lirik Marai Cemburu - Via Vallen: Pengen Mbanting HP mu Lan Tak Taleni Tanganmu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Hargai Cinta - Dina Nazir, Kucuba Belajar Menghargai Cinta . .

Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved