Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Via Vallen, Saiki Wis Luntur Seko Atiku

C G Padange sinar rembulan Am Em Seindah gemerlap bintang Dm C Wis suwe ora nyawang G Opo kowe isih sayang

Instagram @viavallen
Via Vallen akan sumbang sembako untuk korban Corona 

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Via Vallen.

**

C G
Padange sinar rembulan
Am Em
Seindah gemerlap bintang
Dm C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang

C G
Nganti lali rasane tresno
Am Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm C
Tresnaku nggo sliramu
G C
Saiki wis luntur seko atiku

# C G Am Em Dm C G C G Am Em Dm C G C

C G
Padange sinar rembulan
Am Em
Seindah gemerlap bintang
Dm C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang

C G
Nganti lali rasane tresno
Am Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm C
Tresnaku nggo sliramu
G C
Saiki wis luntur seko atiku

C G
Mbiyen tau ono roso
Am
Ning njero dodo
Em
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
Dm C
kowe tego ninggal lungo
G
Karo wong liyo
G
Senajan ati iki loro, Aku ra popo

C G
Wis suwe ora ketemu
Am
Kowe teko nang ngarepku
Em
Kowe ngajak balen nggawe kaget
Dm
Sakjroning atiku
C
Tanpo roso bersalah
G
kowe genggam tanganku
G
Terus kowe ngomong
Am
pengen balen karo aku

Em
Goro-goro awakmu
F
tau ninggalke aku
C
saiki ilang tresnoku
Am Em
Sorry-sorry to say
F
Aku ra iso trimo
b
Mergo saiki tresnoku
G
wis tinggal kenangan

C G
Padange sinar rembulan
Am Em
Seindah gemerlap bintang
Dm C
Wis suwe ora nyawang
G
Opo kowe isih sayang

C G
Nganti lali rasane tresno
Am Em
Opo pancen wis ra ono roso
Dm C
Tresnaku nggo sliramu
G C
Saiki wis luntur seko atiku

C G
Sakjembare laut samudro
Am
Bakal tak sebrangi
Em
Demi ngentukke tresnamu
Dm
Pepujaning ati
C
nanging opo kowe tego
G
mblenjani janji
G
Nganti eluh iki netes
C
deres ning pipi

G
Sudah lupakan saja cerita
Am
cinta kita berdua
Em
Karena diantara kita
Dm
sudah tak ada rasa
C G
Rasa cinta yang dulu selalu ada
G
Kini telah pergi menghilang
C G Am Em Dm C G
Sayang

# C G Am Em Dm C G

(*)

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Banyu Moto - Nella Kharisma feat Dory Harsa, Sing Paling Tak Tenani

Chord Kunci Gitar dan Lirik Merindukanmu - Dash Uciha, Sungguh Dirimu Membuatku Terlalu Bersemangat

Sumber: TribunSolo.com
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2023 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved