Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ora Ono Liyo - Hendra Kumbara: Nganti Mati Bakal Tak Gondeli

Berikut Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ora Ono Liyo yang dinyanyikan Hendra Kumbara.

YouTube
Chord lagu Hendra Kumbara 

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ora Ono Liyo - Hendra Kumbara

[Intro] C

C
mongso rendeng wes ganti ketigo
Am
nganti mlebu meneh wulan poso
G                   F   Fm     C
nanging rosomu ning aku iseh podo

C
saben mbengi ra lali dongaku
Am
mugo gusti ngluluhke atimu
G                   F   Fm      C
nanging rosomu ning aku tetep podo

Dm                   Em
dalan nggronjal sing tak lewati
      Am     G        D7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Dm                Em
mergo balesan chatmu dek wingi
         F
mas sing ngati-ati,
    G                 C   G
yen tekan ngomah ngabari

[Chorus]
     C      E7
ora ono liyane
     Am         Gm     F  Em      Dm
sing iso ngganteni awakmu ning atiku
G    C         E7
ora ono sing liyo
     Am      Gm     F
sing iso nggawe aku tresno
Em       Dm       G        C
nganti mati bakal tak gondeli

C
saben mbengi ra lali dongaku
Am
mugo gusti ngluluhke atimu
G                   F
nanging rosomu ning aku
Fm      C
tetep podo (Ya Allah Gusti)

Dm                   Em
dalan nggronjal sing tak lewati
      Am     G        D7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Dm                Em
mergo balesan chatmu dek wingi
         F
mas sing ngati-ati,
    G                 C   G
yen tekan ngomah ngabari

[Chorus]
     C      E7
ora ono liyane
     Am         Gm     F  Em      Dm
sing iso ngganteni awakmu ning atiku
G    C         E7
ora ono sing liyo
     Am      Gm     F
sing iso nggawe aku tresno
Em       Dm       G        C
nganti mati bakal tak gondeli

E7   Am Gm F Em      Dm
oh.. hu..    ning atiku
G    C         E7
ora ono sing liyo
     Am      Gm     F
sing iso nggawe aku tresno
Em       Dm       G        F
nganti mati bakal tak gondeli
Em         Dm       G        C
  nganti mati bakal tak gondeli

[Outro] C

 

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Jengah - Pas Band, Kita Pun Jengah Dengarkan Banyak Alasan

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Kowe Tresnaku - Didik Budi Ft Cindi Cintya, Sesok Tekan Tuwo . . (*)

Editor: Hanang Yuwono
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved