Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Oseng Mercon - Happy Asmara: Tambah Banter Lekmu Ngegas

Chord Kunci Gitar dan Lirik Oseng Mercon - Happy Asmara: Tambah Banter Lekmu Ngegas

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Oseng Mercon
.
E C#m F#m B G#m A F#m B E
.
E C#m F#m B
Wes ora perlu mbok getuni uripmu Wes ora perlu kowe nelongso
G#m A F#m
Kabeh mau wes dadi pilihanmu Urip sesandingan
B E F#m B
Karo wong sing mbok tresnani
.
E C#m
Rasah mbok pikir wong arep ngomong opo
F#m B
Rasah digagas yen lagi bojomu kumat
G#m A
Anggep wae kowe lagi ngerungokne radio rusak
F#m B E
Yen entek batune Engko lak yo meneng dewe
.
D B E A F#m B E
.
B A E
Ojo dipikir nemen-nemen Mbok ladeni kowe melu gendeng
A E B E
Ditokne wae, disawang wae Kuwi ngono lagi entek obate
A E
Pancen angel rasane Yen lagi diunek-unekne
F#m B
Kuping rasane panas Koyo dientup tawon endas
A E
Tak jelaske masalahe Ben adem ora padu wae
F#m B E
Namun kowe malah ganas Tambah banter lekmu ngegas
A B G#m C#m
Wes tak cubo kowe tak sayang Tapi malah ra ketengeran
F#m B E B
Pedese sworomu koyo mangan Oseng mercon sak wajan
.
E
Aku kudu piye ngadepi wong koyo kowe
C#m
Maju salah, mundur salah, ra ono benere
A
Tak omongi pisan jawabmu ping pirang-pirang
B
Judek rasane atiku yen gagas bojoku
.
E
Aku ora paham piye karepe awakmu
C#m
Kabeh tak lakoni tetep salah ning mripatmu
A
Opo aku kudu lungo yen kowe wes ra tresno
B
Aku wes ra kuat ngempet loro jroning dodo
.
B A E
Ojo dipikir nemen-nemen Mbok ladeni kowe melu gendeng
A E B E
Ditokne wae, disawang wae Kuwi ngono lagi entek obate
A E
Pancen angel rasane Yen lagi diunek-unekne
F#m B
Kuping rasane panas Koyo dientup tawon endas
A E
Tak jelaske masalahe Ben adem ora padu wae
F#m B E
Namun kowe malah ganas Tambah banter lekmu ngegas
A B G#m C#m
Wes tak cubo kowe tak sayang Tapi malah ra ketengeran
F#m B E B
Pedese sworomu koyo mangan Oseng mercon sak wajan
.
Wes tak cubo kowe tak sayang Tapi malah ra ketengeran
F#m B E B
Pedese sworomu koyo mangan Oseng mercon sak wajan
F#m B E B
Pedese sworomu koyo mangan Oseng mercon sak wajan

Chord Kunci Gitar dan Lirik Auraku - AB Three : Bila Kau tak Dapat Pendam Gejolak di Hatimu . . .

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Menerima Kau Pergi - Acha feat Irwansyah OST Sinetron Andai Ku Tahu

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Naufal Hanif Putra Aji
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved