Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Pamit Kerjo - NDX AKA: Dek Sorry Bukane Aku Ra Sayang

Chord Kunci Gitar dan Lirik Pamit Kerjo - NDX AKA: Dek Sorry Bukane Aku Ra Sayang

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Pamit Kerjo
.
F C F C E F C Dm Fm
.
Dinggo wektu iki
dino iki
sasi iki
Aku ra kerjo dek
wong tuamu wes ngejak
Wes nguyak nguyak aku kon ngrabeni
Dek, aku pamit kerjo kowe neng kene jogo aku
Aku neng kono yo jogo ati
Dongakno aku
aku entok rejeki
Sesuk taun ngarep insyaAllah awak dewe rabi
.
C G E
dek sorry bukane aku ra sayang
Am Em
kabeh iki mergo lagi kahanan
F G Em Am A
Dek ngertio lungoku pamit kerjo
Dm G C
Aku janji ra golek wong liyo
.
C G
sing tak jaluk mung siji Kowe tetap setia
Am
Tak tinggal lungo kerjo kowe ojo mendua
Em
Ojo nganti mikir aku sing ora-ora
F
Kita setia nanti pasti kan bahagia
G Em
Mugo wae kowe ning kono ra ilang roso
Am Dm
Aku janji perasaanmu bakal tak jogo
G C
Wes cukup semene awak dewe le padu
C
Hop stop dek aku cinta kepada dirimu
.
C G E
dek sorry bukane aku ra sayang
Am Em
kabeh iki mergo lagi kahanan
F G Em Am A
Dek ngertio lungoku pamit kerjo
Dm G C
Aku janji ra golek wong liyo
.
C G
wes ra sah nesunan Opo meneh cemburuan
Am
Jenenge percintaan mesti akeh pacoban
Em
Saiki atimu digawe sek tenang
F
Tresnoku marang sliramu ora bakal ilang
G Em
Panas udah uwes tak lakoni
Am Dm
Kabeh mung kanggo kowe seng tak tresnani
G C
Dungakno kang masmu akeh rejeki
C
InsyaAllah tahun ngarep awak dewe rabi
.
C G
Mas tak dongakke lancar rejekimu
Am Em
insyaAllah tahun ngarep lamar aku
F G Em E Am
jujur aku pengen cepet dihalalkan
Dm G C
Samawa urep bareng penjenengan
.
C G E
dek sorry bukane aku ra sayang
Am Em
kabeh iki mergo lagi kahanan
F G Em Am
Dek ngertio lungoku pamit kerjo
Dm G C
Aku janji ra golek wong liyo
.
C G- E
dek sorry bukane aku ra sayang
Am Em
kabeh iki mergo lagi kahanan
F G Em Am
Dek ngertio lungoku pamit kerjo
Dm G C
Aku janji ra golek wong liyo
.
C G
Suatu saat nanti pasti kan bahagia
Am Em
aku dan kamu akan menjadi kita
F G Em Am
hingga sampai nanti usia kita tua
Dm G C
Sampai akhirnya kita tutup mata
Dm G C
Sampai berhentinya nafas kita

Chord Kunci Gitar dan Lirik Amung Siji - Happy Asmara: Sayang Sejatine Takonono

Chord Kunci Gitar dan Lirik Pawang Cinta - Happy Asmara: Kadung Jeru Tresnoku Kanggo Awakmu

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Naufal Hanif Putra Aji
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved