Breaking News:

Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Tresnane Wong Kere - Via Vallen: Saben Dino Tansah Kelingan

Chord Kunci Gitar dan Lirik Tresnane Wong Kere - Via Vallen: Saben Dino Tansah Kelingan

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Naufal Hanif Putra Aji

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Tresnane Wong Kere
.
Am Em F C Am Em F G C G Am Em F C G
.
C G
Kowe sing ono kadohan,
Am Em
Kangenku ora karuan
F C
Saben dino tansah kelingan,
Dm G
Sliramu ngebaki pikiran
.
C G
Kelingan jaman semono
Am Em
Mlaku bergandengan tangan
F C
Mugo wae kowe isih setyo
Dm G C
Senajan aku wong dalan
.
Am Em
Jare uripku ora karuan
F C
Golek pangan turut dalan yo wes ben
Am Em
Nanging ku ra pernah gawe loro
F G
Opo maneh nyusahke wong liyo
.
C G
Sing tak jaluk kowe tetep setyo mas
Am Em
Ojo ngasi pindah ati liyo
F C
Aku ning kene tresno karo kowe
Dm G
Senadyan aku iki isih kere
.
C G
Ora mungkin aku medot tresno mas
Am Em
Ati iki tulus kanggo kowe
F C
Ora bakal aku pindah ati liyo
Dm G C
Nadyan kowe saiki isih kere
.
C G
Kowe ning kono ojo pindah ati liyo
Am Em
Sabaro yo sabaro aku mesti bakal teko
F C
Kowe telpon aku jare kowe rindu aku
Dm
Tunggu tunggu aku
G
Ku kan temui dirimu dirimu
.
C G
Kowe sing tenang, ojo digawe meriang
Am Em
Di sini ku berjuang demi kebahagiaan
F C
Walau kata orang aku yo gur uwong dalan
Dm G C
Tapi aku nang kono bertahan dan berjuang
.
C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G C
.
Am Em
Jare uripku ora karuan
F C
Golek pangan turut dalan yo wes ben
Am Em
Nanging ku ra pernah gawe loro
F G
Opo meneh nyusahke wong liyo
.
C G
Sing tak jaluk kowe tetep setyo mas
Am Em
Ojo ngasi pindah ati liyo
F C
Aku ning kene tresno karo kowe
Dm G
Senadyan aku iki isih kere
.
C G
Ora mungkin aku medot tresno mas
Am Em
Ati iki tulus kanggo kowe
F C
Ora bakal aku pindah ati liyo
Dm G C
Nadyan kowe saiki isih kere
.
C G
Sing tak jaluk kowe tetep setyo mas
Am Em
Ojo ngasi pindah ati liyo
F C
Aku ning kene tresno karo kowe
Dm G
Senadyan aku iki isih kere
.
C G
Ora mungkin aku medot tresno mas
Am Em
Ati iki tulus kanggo kowe
F C
Ora bakal aku pindah ati liyo
Dm G C
Nadyan kowe saiki isih kere
.
C G
Kowe sing tenang, ojo digawe meriang
Am Em
Di sini ku berjuang demi kebahagiaan
F C
Walau kata orang aku yo gur uwong dalan
Dm G C
Tapi aku nang kono bertahan dan berjuang
.
C G Am Em F C G C

Chord Kunci Gitar dan Lirik Sakit Sakit Hatiku - Via Vallen: Masih Terasa di Hatiku

Chord Kunci Gitar dan Lirik Love Of My Life - Queen: Bring It Back, Bring It Back

Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved