Breaking News:

Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Pantai Papuma Dadi Kenangan - Via Vallen: Aku Kelingan Nalikane Kowe

Chord Kunci Gitar dan Lirik Pantai Papuma Dadi Kenangan - Via Vallen: Aku Kelingan Nalikane Kowe

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Pantai Papuma Dadi Kenangan
.
C Em F G
.
C Em F G
nyawang fotomu, kroso kangen atiku
C Em F G
tambah soyo jeru, ono ning batinku
C Em
aku kelingan nalikane kowe
F G
arep lungo ninggalke aku
C Em
ning pasir putih, tak pendem tresnoku
F G
nganti kapan sanggup, aku ngenteni tekomu
.
C Em
pantai papuma dadi kenangan
F G
tresnoku iki ora bakal ilang
C Em
gedene ombak segoro
F G
ning laut kidul watu ulo
C Em
nggawe atiku soyo nelongso
F G
tresnoku iki wes kok gowo lungo
.
C Em
pantai papuma dadi kenangan
F G
tresnoku iki ora bakal ilang
C Em
gedene ombak segoro
F G
ning laut kidul watu ulo
C Em
nggawe atiku soyo nelongso
F G
tresnoku iki wes kok gowo lungo
.
C Em F G
.

C Em F G
nyawang fotomu, kroso kangen atiku
C Em F G
tambah soyo jeru, ono ning batinku
C Em
aku kelingan nalikane kowe
F G
arep lungo ninggalke aku
C Em
ning pasir putih, tak pendem tresnoku
F G
nganti kapan sanggup, aku ngenteni tekomu
.
C Em
pantai papuma dadi kenangan
F G
tresnoku iki ora bakal ilang
C Em
gedene ombak segoro
F G
ning laut kidul watu ulo
C Em
nggawe atiku soyo nelongso
F G
tresnoku iki wes kok gowo lungo
.
C Em
pantai papuma dadi kenangan
F G
tresnoku iki ora bakal ilang
C Em
gedene ombak segoro
F G
ning laut kidul watu ulo
C Em
nggawe atiku soyo nelongso
F G C
tresnoku iki wes kok gowo lungo

Chord Kunci Gitar dan Lirik Bila Cinta Didusta - Via Vallen: Insan Jadi Idaman Kini Dimilik Orang

Chord Kunci Gitar dan Lirik Panyuwunku - Via Vallen: Ati Iki Tasane Wes Ajor

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Naufal Hanif Putra Aji
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved