Breaking News:

Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lilo - Via Vallen: Layang Biru Sampul Potomu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lilo - Via Vallen: Layang Biru Sampul Potomu

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Lilo
.
G Bm Em Bm C D G Em A D
.
G Bm
wis tak tompo layang undanganmu
Em Bm
ora kroso tumetes neng wastoku
C D G Em
layang biru sampul potomu
A D
gawe kaget sak jroning atiku
.
G Bm
kowe cah bagus sik tak tresnani
Em Bm
ora nyono gawe cuo ati iki
C D G Em
senadjan sedelo kowe neng ati
A D
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding..
.
G Bm
ora guno kuwi tak tangisi
Em Bm
kabeh mau wis ginaris pesti
C D G Em
sepiro gedene tresno ku
A D
pancen kowe dudu jodoku
.
G Bm
tak tekani layang undanganmu
Em Bm
kanthi kuat lah tabah ati ku
C D G Em
dongoku mugiyo raha yu
A D
nggonmu bebrayan nganti anak putu
.
Bm Em
cah bagus wis tak lilakno
Bm Em
kabeh iki bakal tak tombo
A D
selamat tinggal sayang
.
G
saiki aku kudu iso nerimo
Bm
kowe ninggalke aku demi wong liyo
Em
sak lorone atiku bakal tak tompo
Bm
demi kowe cah bagus aku lilo
C D
tresnoku ra ono liyane
G Em
sayangku yo mung kowe
A
sak jembare samudro isih jembar atiku
D
tak iklhaske sliramu sing pancen dudu jodoku
.
G
mengapa setelah sekian lama kita harus berpisah
Bm
apakah cinta kita memang ada yang salah
Em
demi cinta yang lain aku harus mengalah
Bm
tak bisakah kau mengerti perasaanku
C D
oh sayang maafkan aku
G Em
mungkin ku tak pantas ada di hatimu
A
dan ku doakan agar kau bahagia
D
melihatmu bahagia cukup membuatku tenang walau tak bersama kamu..
.
G Bm
ora guno kuwi tak tangisi
Em Bm
kabeh mau wis ginaris pesti
C D G Em
sepiro gedene tresnoku
A D
pancen kowe dudu jodoku
.
G Bm
tak tekani layang undanganmu
Em Bm
kanthi kuat lah tabah atiku
C D G Em
dongoku mugiyo rahayu
A D
nggonmu bebrayan nganti anak putu
.
G Bm Em Bm C D G Em A D
.
G Bm
wis tak tompo layang undanganmu
Em Bm
ora kroso tumetes neng wastoku
C D G Em
layang biru sampul potomu
A D
gawe kaget sak jroning atiku
.
G Bm
kowe cah bagus sik tak tresnani
Em Bm
ora nyono gawe cuo ati iki
C D G Em
senadjan sedelo kowe neng ati
A D
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding
.
G Bm Em Bm C D G Em A D G

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Tak Perlu Kembali - Tahta Band, Aku yang Telah Menunggu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Kedanan - Via Vallen: Duwe Roso Demen Kari Kenemenen

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Naufal Hanif Putra Aji
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved