Breaking News:

Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ninggal Cerito Purwokerto - Guyon Waton, Kunci Dasar C

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ninggal Cerito Purwokerto - Guyon Waton.

Grafis Tribunnews.com/Ananda Bayu S
Kumpulan Chord Gitar dan Lirik Lagu 

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ninggal Cerito Purwokerto - Guyon Waton.

(Intro) C F Em Am Dm G

C G C
ning kutho iki aku nemoni..
F Em
wong sing paling tak tresnani
F Em
sing tak sayang sayang..
F G F G
tekane mati..

C G C
nanging anane mung crito loro..
F Em
kowe pancen tego..
F Em
kowe ra rumongso..
F G
anane mung nggawe cidro..

F C
aku ngrumangsani
G C -Dm-Em
tekaku ra dikarepke a--ti
F C
aku sadar diri..
G C
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
F G Em Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
Dm G C
kowe lungo ninggalke loro loro..
F G Em Am
ning purwokerto aku nduweni cerito..
Dm G C
kowe ngaboti tresno sing liyo..

(Int.) F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

C G C
ning kutho iki aku nemoni..
F Em
wong sing paling tak tresnani
F Em
sing tak sayang sayang..
F G F G
tekane mati..

C G C
nanging anane mung crito loro..
F Em
kowe pancen tego..
F Em
kowe ra rumongso..
F G
anane mung nggawe cidro..

F C
aku ngrumangsani
G C
tekaku ra dikarepke ati
F C
aku sadar diri..
G C
tekoku mung nggriseni..

(Chorus)
F G Em Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
Dm G C Dm Em G
kowe lungo ninggalke loro loro..
F G Em Am
ning purwokerto aku nduweni cerito..
Dm G C
kowe ngaboti tresno sing liyo..

F G Em Am
kowe.. teko.. nggowo crito loro..
Dm G C
kowe lungo ninggalke loro loro..
F G Em Am
ning purwokerto aku nduweni cerito..
Dm G C
kowe ngaboti tresno sing liyo..

F G C G/B Am
ning purwokerto aku nduweni ceri..to..
Dm G F
kowe ngaboti tresno sing liyo..
G C
hu..uuu..uuu..

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Bebas - Rinni Wulandari: Just Move Your Body and Go

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Give Your Heart A Break - Demi Lovato, Don’t Wanna Break Your Heart

Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved