Breaking News:

Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Pendhoza: Langit Bumi Kang Dadi Seksine

Pendhoza sendiri sudah 5 tahun berdiri, yakni sejak 15 Desember 2012. Pendhoza merupakan singkatan dari penuh dengan doa dan usaha.

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Pendhoza
 

C

C
G Am Em

F
C G G
C G bebasan nunggu mongso rendeng
Am
Em
anggongku le ngenteni koe

F C F G G
wes ono sesasi genep dino iki

C
G
mas yen pancen tresno ku iki

Am
Em
mbo.. anggep ra ono gunane

F C F G G
aku ra kuciwo lan aku ra loro
Reff :
C G dek lunga ku ra kekes cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo

F
C G G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro
C G dek tresna ku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine

F
C G G
yen neng ati ra ono wanito liyo
F G kowe ra sah sok mutusi
Em Am
aku ra neng endi endi
F G C aku lungo amung nggolek rejeki Rap :
C
pangapurane awakku ra tau nyanding

G
sliramu mergo tuntutan kerjoku nganti

Am
ora nduwe wektu

Am
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke

Em
nyanyi, kowe kudu ngerti lungaku

F
golek rejeki, dongakno lakuku

C
ngayahi kewajibanku

C
senajan abot kanggomu nanging
G G kuatno atimu, wes dadi kahanan
G aku lungo adoh paran
G
ora bakal kelegan
C nyanding wedokan liyan Reff :
C G dek lunga ku ra keget cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo

F
C G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro
C G dek tresna ku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine

F
C G
yen neng ati ra ono wanito liyo
Rap :
C ojo keloro-loro
G
lungaku ra keget cidro

G
opo meneh nganti mikir

Am
aku wes ora tresno

Am
yo mung kowe sing tansah

Em
ono neng njero dodo

Em
ra ono trensno liyo
F mergo aku tansah setio
F
kudu percoyo tresnaku
C iki mung siji kowe
C
wani sumpah mati

G
neng ati ra ono liyane

G
janjiku tak buktekke

G
ora mung ono lambe
G tunggunen baliku bebrayan
C
tekane sak lawase
Reff :
C G dek lunga ku ra keget cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo

F
C G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C G dek tresna ku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine

F
C G
yen neng ati ra ono wanito liyo

F G kowe ra sah sok mutusi
Em Am
aku ra neng endi endi

F G C
aku lungo amung nggolek rejeki
Rapp:
C anggonku ngabari
G
yo mung lewat bbm-an

G
kadang sinyal angel

Am
marai dadi penghalang

Am
neng yo kudu sabar,

Em
ora usah nggo nesunan

Em
mergo trenso kui

F
mestine akeh pacoban

F
sing tak jaluk kowe

C
ojo nganti ilang roso
C senajan aku kerep
G
gawe gelo lan kuciwo

G
jembarno atimu

G
sak jembare laut samudro
G kowe kudu ngerti
C
yen aku iki cah kerjo
C G mas yen pancen kuwi karepmu
Am Em
aku yo mung tansah biso nunggu

F
C G G
tak kuatne atiku tanpo sliramu
C G mas nadyan kowe lungo kerjo
Am Em sing tak jaluk kowe tetep setio
F
C G
ojo nganti ke gudo wanito liyo
F G C sabaro aku yo mung cah kerjo

(*)

Baca juga: Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan: Awak Dewe Tau Dduwe Bayangan

Baca juga: Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ayah - Laonesis Band, Ayah Ku Kirimkan Doa

Baca juga: Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Istimewa - Demy: Kau yang Mempesona

Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved