Breaking News:

Chord Lagu

Chord Gitar dan Lirik Lagu Satru Denny Caknan feat Happy Asmara

Berikut lirik lagu dan chord gitar Satru Denny Caknan feat Happy Asmara:

G C
iki gur mung salah pahamku..

(Int.) F G Am
ha..aa.. uuuu..

F G Am Dm
satru hubungan mung salah.. paham..mu..

F G C
sampean kudu ngerteni.. aku cemburu..

F C
Gusti.. kulo mpun manut dalane..

Dm G C
mung jenengan sing ngatur critane..

C Am
ho.. woo ooo..

Em
sing jelas aku mikir kedepane..

F G
opo bakal hubungan satru sak teruse..

(Chorus)
F G Em Am
tulung percoyo aku sayang awakmu..

Dm Em Am A
buktine sampean nglirik liyane..

F G Em
sumpah ra koyo sing

Am Dm
mbok pikir selama iki..

G C
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

C F
sepurane yen pancen salah..

G Em
sepurane yen aku ning uripmu

Am
mung masalah..

Dm
rangkulen aku..

G C
iki gur mung salah pahamku..

C G
unine batin dungoku..

F G Am
ra luput ko jenengmu.. (*)

Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved