Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Mantan Dadi Manten - Mergo Enak X Pendhoza : Tak Dongakke

Berikut chord kuncin gitar dan lirik lagu Mantan Dadi Manten yang dipopulerkan oleh Mergo Enak X Pendhoza.

Penulis: Tribun Network | Editor: Hanang Yuwono

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Mantan Dadi Manten - Mergo Enak X Pendhoza

Capo di fret 2
 
Intro C G Am G F  Fm
 
       C         G      Am     G
tulung percoyo wae kuwi jodomu
           F
sing bakal ngancani uripmu
       G
sing bakal njogo atimu
    C         G         Am      G
aku ikhlas nompo kasunyatan iki
             F
sing penting bungah atimu
        G
sing penting suci niatmu

      F           G
rasah tok piker getun
         Em       Am
sing ono njeru atiku
      F
mergo kowe karo aku
      G
cukup dadi masa lalu

Chorus
      C        G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lila
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo

Rapp
 C                 G
taline asmoro saiki dadi cerito
         Am
anggonku duweni rasa
      G
kudu iso tak ilangno
 F
kowe sing tak tresno
jebul jodone wong liyo
G
aku wis ngikhlasno
iso sabar lan nerimo

      F           G
rasah tok piker getun
         Em       Am
sing ono njeru atiku
      F
mergo kowe karo aku
      G
cukup dadi masa lalu

Chorus
      C        G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lila
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo

Rap
C
ati wis tak tata
          G
mangkat undangan rabimu
Am
ora tak tangisi
         G
mergo wis masa laluku
 F
mugo kowe bahagia karo pilihanmu
   G
mantan dadi manten
miker kowe wis ra perlu

      F           G
rasah tok piker getun
         Em       Am
sing ono njeru atiku
      F
mergo kowe karo aku
      G
cukup dadi masa lalu
.
Chorus
      C        G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lila
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo

          C    G
tak dongakke kowe bakal
    Am           Em
langgeng sak lawase
        F
rasah kuatir aku wis lilo
       G
nadyan di tinggal lungo
          C       G
tulung percoyo atiku
      Am            G
aku kuat nyawang sliramu
       F
mbiyen mantan dadi manten
         G                   C  G
ning pelaminan.. karo wong liyo

Outro C G Am G F  G  C

Baca juga: Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Di Gawe Penak - Pendhoza: Asem Rasane Kecut Gula Rasane Legi

Baca juga: Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Pendhoza: Langit Bumi Kang Dadi Seksine

Sumber: TribunSolo.com
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    Tribun JualBeli
    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved