Breaking News:

Chord Lagu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Penak Jamanku - Via Vallen: Aku Mung Biso Ngedem Tangis

Chord Kunci Gitar dan Lirik Penak Jamanku - Via Vallen: Aku Mung Biso Ngedem Tangis

TRIBUNSOLO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Penak Jamanku
.
G C Em F G C Em F G
.
C Em
Koe ninggal aku
Am G
Ngaboti pacar
F G
seling kuhanmu
.
C Em/B
Nadyan ora lilo
Am G
Nanging wis pasrah
F G
Nompo keputusanmu
.
Em Am
Banjur sai ki koe nangis
F
Mergo dikhianati
G
karo pacarmu
Em Am
Aku mung biso ngedem tangis
F
Yo mung gur ngilingke
G
Marang sliramu
.
C
Penak endi (Penak endi)
Em
ndek jamanku mbiyen
F
Sak tetes eluhmu
G
ra mili neng pipimu
.
C
Penak endi (Penak endi)
Em
ndek jamanku mbiyen
F
Opo wes ilang
G
bungah esem guyumu
.
C
Koe ninggal aku ngebotake pacarmu
Am
Ra ngantek seminggu la kok di tinggal mlayu
F
Ora usah getun la opo loro ati
G
Opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
.
C
Percuma eluhmu ora payu tangismu
Am
Bali karo aku penak tenan lambemu
F
Loro ati iki ra iso diobati
G
Penak jamanku mbiyen to karo saiki
.
C Em F G C Am F G

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lilo - Via Vallen: Layang Biru Sampul Potomu

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Tak Perlu Kembali - Tahta Band, Aku yang Telah Menunggu

Penulis: Ryantono Puji Santoso
Editor: Naufal Hanif Putra Aji
Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved